Ασφαλιστικό Πρακτορείο Αδάμ Γιάννης | Α.Μ. 1638 | Ελευθερίου Βενιζέλου 13 19200 Ελευσίνα

Ασφαλιστικό Γραφείο Adam Insurance

Insurance for Life!

Η Adam Insurance συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες!

Στην Adam Insurance ανταποκρινόμενοι δυναμικά στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη, αλλά προσιτή ασφάλιση, προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές προσφορές για τα κάτωθι ασφαλιστικά προγράμματα:

  • Ασφάλειες Αυτοκινήτων / Μοτοσυκλετών
  • Ασφάλειες Κατοικιών / Επιχειρήσεων
  • Ασφάλειες Υγείας

Οι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν προσφορά για το ασφαλιστικό προϊόν που επιθυμούν ανάμεσα από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες και να δεχθούν σε λίγες ώρες στο email τους τις προσφορές των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών για να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες.

Το ασφαλιστικό γραφείο Adam Insurance ανήκει στον Γιάννη Αδάμ, Ασφαλιστικό Σύμβουλο με Α.Μ. 1638 με έδρα Ελευθερίου Βενιζέλου 13 στην Ελευσίνα.
Ο Γιάννης Αδάμ είναι Εκπαιδευτής Οδηγών με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία και ιδρυτής της σχολής οδηγών Adam Drive από το 2018. Μέσα από την προσπάθεια του να προσφέρει συνεχώς νέες υπηρεσίες και προϊόντα στους πελάτες του δημιούργησε το ασφαλιστικό γραφείο με την επωνυμία Adam Insurance με συνεργασίες από τις πιο αξιόπιστες επώνυμες ασφαλιστικές εταιρείες.
Η διαδικασία ζήτησης προσφοράς είναι απλή και πραγματοποιείται μέσα από τη συμπλήρωση της φόρμας που θα βρουν σε κάθε ασφαλιστικό προϊόν.
Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, καλύψεις και να προχωρήσετε στην αγορά του ασφαλιστικού σας προϊόντος.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Με βάση τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, σας παρέχουμε μια ποικιλία ασφαλιστικών επιλογών που εστιάζονται στην κάλυψη των ατομικών σας αναγκών, δίνοντάς σας επιλογές από τις πιο αξιόπιστες επώνυμες  εταιρείες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες έχετε, σας ενθαρρύνουμε να μας καλέσετε. Είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε σε θέματα που άπτονται των ασφαλιστικών προϊόντων άμεσα και εμπεριστατωμένα.

Αυτό που μας κάνει μοναδικούς

Επώνυμες Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστες επώνυμες  εταιρείες.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Συμβόλαια με τις πιο ανταγωνιστικές τιμέςτης αγοράς.

Δίπλα στον Πελάτη

Με σεβασμό στις ανάγκες σας και επαγγελματισμό απαντάμε στις εμπεριστατωμένα στις ερωτήσεις και απορίες.

Έμπειρο Προσωπικό

Το έμπειρο προσωπικό και συνεχή εκπαίδευση νιώθετε σίγουροι σε κάθε σας βήμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Α.Μ. 1638

Συνεργάτες - Ασφαλιστικές Εταιρείες