Ασφαλιστικό Πρακτορείο Αδάμ Γιάννης | Α.Μ. 1638 | Ελευθερίου Βενιζέλου 13 19200 Ελευσίνα

Αυτοκίνητο / Μοτοσυκλέτα

Ασφαλιστικά Προϊόντα Αυτοκινήτου / Μηχανής

Η Adam Insurance δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλισης αυτοκινήτου/μηχανής για να σας προσφέρει την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου/μηχανής που να ταιριάζει στις δικές ανάγκες σας.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για να συγκρίνουμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτου/μηχανής από διάφορους επώνυμους φορείς ασφάλισης αυτοκινήτου/μηχανής, παρέχοντας σας όχι μόνο φθηνή, αλλά και ποιοτική ασφάλιση αυτοκινήτου/μηχανής.

+30 2105561076 ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αξιόπιστες Ασφαλιστικές Καλύψεις

Ηρεμία σε περίπτωση ατυχήματος

Η επιλογή της σωστής ασφάλισης αυτοκινήτου / μηχανής μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία σε περίπτωση ατυχήματος είτε στη περίπτωση που το όχημά σας έχει υποστεί ζημιά είτε μπορεί να σας προστατεύσει από ιατρικά και νομικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν εάν το όχημά σας εμπλέκεται σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Η σωστή ασφάλιση αυτοκινήτου / μηχανής μπορεί επίσης να βοηθήσει εάν το/η αυτοκίνητο/μηχανή σας καταστραφεί σε σημαντικό βαθμό ή καταστραφεί από πυρκαγιά ή κλοπή.

Για να βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την κατάλληλη ασφάλιση αυτοκινήτου / μηχανής, επικοινωνήστε με το πρακτορείο Adam Insurance και δεσμευόμαστε ότι θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την ασφάλεια που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας και ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

car-1149997_640

Ενδεικτικές Προσφορές για Συμβόλαιο Αυτοκινήτου

Διαδικασία Προσφοράς / Συμβόλαιο

  • Για να σας στείλουμε προσφορά ή/και συμβόλαιο χρειαζόμαστε την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα του ενδιαφερόμενου και αν υπάρχει και το προηγούμενο ασφαλιστήριο.

  • Σε μερικές ώρες θα σας στείλουμε μέσω email προσφορά – συμβόλαιο και οδηγίες άμεσης απόκτησης του.

  • Επίσης σας ενημερώνουμε εγκαίρως στις ανανεώσεις του συμβολαίου σας ώστε να μην μείνετε ούτε λεπτό ανασφάλιστος.

Φόρμα Ζήτησης Προσφοράς Αυτοκινήτου / Μοτοσυκλέτας

ζητείστε προσφορά με έναν από τους 2 κάτωθι τρόπους:

Προσφορά με αποστολή της Άδειας Κυκλοφορίας και του Διπλώματος του ενδιαφερόμενου.


Προσφορά με συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας.