Ασφαλιστικό Πρακτορείο Αδάμ Γιάννης | Α.Μ. 1638 | Ελευθερίου Βενιζέλου 13 19200 Ελευσίνα

Υγείας & Ζωής

Ασφαλιστικά Προϊόντα Υγείας & Ζωής

Η Adam Insurance δραστηριοποιείται στον τομέα της ασφάλισης υγείας για να σας βοηθήσει να ζήσετε ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για να συγκρίνουμε και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες προσφορές ασφάλισης υγείας από διάφορους επώνυμους φορείς ασφάλισης υγείας, παρέχοντας σας μια συνολική πρόταση για τη ζωή και την υγεία, η οποία περιλαμβάνει την ασφάλιση, την πρόληψη, τη φυσική κατάσταση, καθώς και την ενημέρωση για κάθε θέμα το οποίο αφορά τη διαχείριση και την αντιμετώπιση της υγείας σας.

+30 2105561076 ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αξιόπιστες Ασφαλιστικές Καλύψεις

Ιδιωτική Ασφάλιση = Απαραίτητη

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, η κακή διατροφή και άλλες αιτίες μας φέρνουν αντιμέτωπους με περισσότερες παθήσεις, όλο και πιο συχνά.
Η κοινωνική ασφάλιση και το δημόσιο σύστημα υγείας δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των ασφαλισμένων οι οποίες αυξάνονται συνεχώς.
Για αυτό το λόγο η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι απαραίτητη γιατί έρχεται και καλύπτει τα κενά που υπάρχουν στο σύστημα υγείας.
Με σχετικά μικρό κόστος ειδικά όταν αυτή ξεκινάει σε μικρή ηλικία (όσο μικρότερη είναι η ηλικία του ασφαλισμένου τόσο χαμηλότερο το ασφάλιστρο) και πολλές παροχές καλύψεων σε ένα ευρύ δίκτυο νοσοκομείων
Άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο νοσηλευτικό προσωπικό (γιατροί-νοσηλευτές), σε ένα περιβάλλον κατάλληλο στο να βοηθήσει την ψυχολογία του ασθενή ώστε να θεραπευτεί το συντομότερο δυνατον.

Seniors with assurance man at home

Ενδεικτικό Πακέτο για Συμβόλαιο Υγείας & Ζωής

Διαδικασία Προσφοράς / Συμβόλαιο

  • Για να σας στείλουμε προσφορά ή/και συμβόλαιο χρειάζεται να κλείσουμε μια πρώτη συνάντηση, είτε στο γραφείο μας είτε μέσω διαδικτύου για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και εν συνεχεία να σας προτείνουμε το κατάλληλο ασφαλιστήριο υγείας.

  • Έχετε απόλυτη ελευθερία στις επιλογές σας: ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία από κάθε αιτία ή σε περίπτωση ατυχήματος μόνο, επείγοντα περιστατικά, επιδόματα υγείας, φάρμακα.

  • Σε μερικές ώρες θα σας στείλουμε μέσω email προσφορά – συμβόλαιο και οδηγίες άμεσης απόκτησης του.

  • Επίσης σας ενημερώνουμε εγκαίρως στις ανανεώσεις του συμβολαίου σας ώστε να μην μείνετε ούτε λεπτό χωρίς τα μοναδικά οφέλη του προγράμματος υγείας.

Φόρμα Ζήτησης Προσφοράς Υγείας & Ζωής

ζητείστε προσφορά με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας και ένας ασφαλιστικός σύμβολους της Adam Insurance θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας.