Ασφαλιστικό Πρακτορείο Αδάμ Γιάννης | Α.Μ. 1638 | Ελευθερίου Βενιζέλου 13 19200 Ελευσίνα

Αστική Ευθύνη

Ασφαλιστικά Προϊόντα Αστικής Ευθύνης

Στην Adam Insurance γνωρίζουμε την ανάγκη για προστασία της εταιρεία σας έναντι της αστικής ευθύνης που ενδεχομένως μπορεί να διατρέχει.

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος της Adam Insurance μπορεί να σας καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή επιλογή ασφάλισης της εταιρείας σας έναντι της αστικής ευθύνης, ώστε να μπορείτε να επιχειρείται χωρίς άγχος!

Επικοινωνήστε σήμερα με την Adam Insurance για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ποιες πολιτικές μπορούν να καλυφθούν σύμφωνα με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε.

+30 2105561076 ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αξιόπιστες Ασφαλιστικές Καλύψεις

Αστική Ευθύνη: επιχειρείται χωρίς το άγχος της ευθύνης!

Η Ασφάλεια Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης καλύπτει τον ασφαλισμένο για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημίες προς τρίτους, όπως ορίζει ο Αστικός Κώδικας, για ποσά που θα υποχρεωθεί να καταβάλει προς αυτούς.

Η ασφάλιση επαγγελματικής αστικής ευθύνης προαπαιτείται για τη νόμιμη λειτουργία της επιχείρησης, την απαλλάσσει από το άγχος της ύπαρξης μίας «άτυχης» στιγμής και αποζημιώνει πλήρως μέχρι το ανώτατο και εξαρχής ορισμένο όριο ασφάλισης.

Στην Adam Insurance παρέχουμε ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προϊόντα αστικής ευθύνης σύμφωνα με τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε.

Διαδικασία Προσφοράς / Συμβόλαιο

  • Για να σας στείλουμε προσφορά ή/και συμβόλαιο χρειάζεται να κλείσουμε μια πρώτη συνάντηση, είτε στο γραφείο μας είτε μέσω διαδικτύου για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και εν συνεχεία να σας προτείνουμε το κατάλληλο ασφαλιστήριο για αστική ευθύνη.

  • Σε μερικές ώρες θα σας στείλουμε μέσω email προσφορά – συμβόλαιο και οδηγίες άμεσης απόκτησης του.

  • Επίσης σας ενημερώνουμε εγκαίρως στις ανανεώσεις του συμβολαίου σας ώστε να μην μείνετε ούτε λεπτό ανασφάλιστος.

Φόρμα Ζήτησης Προσφοράς Αστικής Ευθύνης

ζητείστε προσφορά συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας καλέσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.